Site Overlay

Play-Shoot met Diggy

Ik mocht samen met Diggy spelen en foto’s maken en tijdje terug. Mama is eigenlijk zo ver dat de foto’s af zijn. Dit was haar eerste Play-Shoot waarbij ze merkte dat ze niet zo veel foto’s had gemaakt als de bedoeling was. Maar ik moet zeggen, het zijn toch een leuke aantal foto’s. Het kind mocht ook mee. Dat is mijn grote mensen broer. Hij is gek op takken of ballen gooien en rennen met ons. Je zal hem gok ik we vaker voorbij zien komen.

Diggy heeft mij een hele boel geleerd. Volgens mama kwam ik bij deze shoot langzaam uit mijn stulpje. Het was namelijk pas de derde dag bij mijn forever home. Ik vond het dus wel fijn om even een soortgenootje te ontmoeten. Diggy is zoals je kan zien ook een Frenchie. Hij is ook een vast modelletje voor mijn mama Gertrude Goené Fotografie. We hebben even lekker samen gerend en natuurlijk moesten we ook even op de foto, ook samen! Want dat is natuurlijk super stoer!

Frenkies & Friends

Diggy moest natuurlijk nog even model staan met een harnas. Want hij is ook ambassadeur voor Frenkies & Friends. Je kan op hun site de code Diggy10 gebruiken voor extra korting!

Hier op de foto draagt hij het super gave Tuigje Frenkie. Mama moet deze ook echt nog eens voor mij shoppen zeg!

Zelf had ik hier nog geen accessoires tijdens deze shoot. Dus je ziet mij gewoon heel stoer!

Credits

Instagram:
Frenkies & Friends
Diggy
Gizmo
Gertrude Goené Fotografie

Geniet van de foto’s hieronder van de Play-Shoot, vergeet niet zelf jouw Play-shoot te plannen met mij! En heel veel likjes en pootjes en tot snel in mijn volgende blog!

Owja, en vergeet even niet je aan te melden voor mijn blog updates, waar je leuke korting codes kan vinden, leuke verhalen over mij en mooie foto’s natuurlijk! Allemaal redenen om mij te gaan volgen! Alles wat je hoef te doen is je email adres invullen en op abonneren drukken en dan even het bevestigingsmailtje zoeken en even bevestigen. Meer niet! Zo gedaan!

Gizmo

Geef een reactie