Site Overlay

Hellevoetsluis

Laatst mocht ik naar Hellevoetsluis met mijn pawrents. Wat leuk was dat zeg! Het was lekker druk, daar houd ik van, want dan kan ik allemaal aaitjes krijgen en van alles zien en ruiken. Wel met mate natuurlijk, want te lang houd ik ook niet van!

Mama wilde natuurlijk weer foto’s maken, duh..

Het bleek de officiële inschrijvingsdag voor Sail Amsterdam te zijn, dus de kade lag vol met schepen die zich wilde aanmelden. Dat schijnt een hele happening te zijn en ik vond het dan ook prachtig! Mama heeft echt veel mooie foto’s gemaakt. Soms was ik wat verveeld en besloot ik als mama of papa weer eens stond te kletsen, om gewoon te gaan liggen.. Want ja, dat knap zijn is natuurlijk heel erg vermoeiend!

Maar wat heb ik een leuke indrukken gehad zeg! En veel aaitjes en aandacht van mens en dier. Dat vind ik zo leuk al die aandacht en houd ik dan ook zeker heel erg van. Mama zegt dat we nog niet eens de helft van de vestingstad Hellevoetsluis gezien hebben. Dus we gaan zeker nog een keertje binnenkort!

Het harnasje is van Doggy Deluxe, gebruik kortingscode Gizmo10 voor extra korting!
Het halsbandje zijn van Pip and Palms, daar heb ik een mooie kortingscode Gizmo10 voor om te shoppen. Het witte strikje is van Woof Instinct. Zij hebben dit strikje gesponsord voor fantastische foto’s voor hun site en insta. Meer hierover vind je bij mijn Sponsor programma.
Het anti- teken kettinkje is van Dogs United By Mica.

Wil jij ook zulke prachtige foto’s die mijn mama maakt? Ga dan snel naar Gertrude Goené fotografie.

Vergeet niet mijn Insta te volgen, daar vind je weer andere dingen dan op mijn website.

Wil jij graag samen met mij, mijn mama en haar camera op pad? kijk dan snel bij mijn Play-shoots!

En vergeet uiteraard niet om je te abonneren op mijn blogs! Dan mis je geen enkele blog van mijn avonturen en reizen! Vul hieronder gewoon even je email adres in. Je ontvangt nog wel een bevestiging per email. Let daar even op!

Wees vrij om een leuke berichtje te sturen hieronder hoor, vind ik altijd leuk om te lezen!

Likjes en pootjes, Gizmo

Geef een reactie