Site Overlay

Wie ben ik?

Hoi allemaal,

Ik ben Gizmo. Een Blue merle rue, geboren op 9 januari 2022. Ik ben gek op mijn mama Gertrude, Het kind (mijn grote mensen broer) Aryen die 6 jaar ouder is dan ik. En natuurlijk mijn papa Gerhard niet te vergeten. Ik sta graag model voor mijn mijn haar fotografie, ze heet Gertrude Goené Fotografie. Tevens ben ik een blogger en een tester en Influencer. Ik probeer producten, ik vertel er vooral veel over, en samen met mijn mama maken we prachtige foto’s voor het lokale bedrijfje zodat ze prachtige professionele foto’s hebben voor commercieel gebruik in ruil voor de producten. Dit heet mijn Sponsor programma. Op moment dat ik deze pawsite begonnen ben, was ik nog maar 4 maandjes. Daarom kan je mij helemaal volgen.

Tevens ben ik een hartpatiënt. Ik heb een hartruis. Mijn pawrents moeten nog met mij naar de Kliniek voor een hartecho en verdere behandelplan. Mijn mama heeft een fotoshoot pakket bedacht, waarmee alle omzet naar mijn (dierenarts)rekening gaat.

Langzaam zal mijn mama mij gaan helpen deze site te vullen met leuke weetjes, mijn dagboek, mijn modellenwerk en leuke producten van lokale (in NL of BE) shops waar je ECHT moet shoppen. Tevens probeert mijn mama om zo veel mogelijk leuke kortingen te regelen voor jullie.

Wil je mijn verhalen niet missen? Dat is mooi, je kan zorgen dat deze automatisch in je email inbox kan ontvangen. meld je dan via onderstaande formulier aan. Let op: je ontvang een email die je nog moet bevestigen. Het kan dus voorkomen dat de email in Spam komt.

Bekijk gerust even verder op mijn Pawsite.

Likjes en pootjes Gizmo

1 thought on “Wie ben ik?

  1. Lieve Gizmo,

    Wat ben je toch een knapperd en wat super leuk dat je een eigen website hebt. Tuurlijk willen wij jouw verhalen niet missen. Mama heeft zich geabonneerd, en dan al jouw verhaaltjes voorlezen.

    Pootjes en likjes,
    Mack ❤️🐾

Geef een reactie